Al 15 jaar dé printplaatleverancier in Nederland

 

KOVO Electronics BV is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van alle soorten printplaten voor de Nederlandse en Belgische markt. Door de kleine en flexibele opzet van ons bedrijf zijn er weinig overheadkosten, hierdoor kunnen de prijzen laag blijven en zijn we laagdrempelig voor iedereen. Onze onderneming is in 2002 opgericht door de meest ervaren mensen van ACS BV uit Echt (ontwerpbureau en producent van printplaten).

Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van printplaatontwerp, datavoorbereiding en productie van alle soorten printplaten, is KOVO Electronics een vertrouwd adres om uw printplaten te kopen.

Misschien heeft u snel prototypes nodig (in bv. 2 a 3 werkdagen) of juist een kleine of grote serie, wij gaan voor u aan de slag en leveren vakwerk. Naast het leveren van printplaten biedt KOVO electronics als extra service “PCB-design” aan. Ook op dit gebied hebben we veel kennis en ervaring in huis.

KOVO Electronics is voortdurend bezig met het overdragen van kennis en ervaring naar de jongere technische en commerciële medewerkers zodat die kennis en ervaring voor de lange termijn behouden blijft.

Onze vakkundige mensen informeren u graag over de mogelijkheden die wij u bieden.


 

+ ONZE VISIE

 

ipc-logo

iso 9001 logo

ul-logo

rohs-compliant-logo